Agentie plasare bone Arad

Daca ai o agentie de plasare forta de munca, si mai ales daca agentia ta se ocupa de bone, menajere sau ingrijire batrani, dar si de curatenia la domiciliu, o rubrica noua ce va fi adaugata portalului caut-bona, atunci ar trebui sa fii prezent pe acest site.

In special am dori ca agentiile serioase, care trimit bone sau asistente medicale penru ingrijire batrani in Germania si Israel sa ne contacteze pentru a stabili termenii de colaborare. Va amintim ca avem persoane de contact in aceste doua tari, deci va avea cine sa sprijine si sa ajute bonele cand ajung in tara de destinatie.

Daca ai lucrat cu o agentie si ai fost multumit(a) de prestatie, nepoti spuen care este acea agentie si motivele pentru care o recomanzi. Recomandam acele agentii care nu se grabesc sa iti ia banii din prima clipa, agentii depsre care am auzit atat de des. Cum intri pe usa, te trimit nu se stie unde sa faci copii, apoi analize la un anumit medic, apoi o mica taxa de … si apoi astepti cu lunile pana gasesti ceva de munca.

Incurajam acele agentii care iau comisionul de la angajator, caci cu siguranta se va gasi mereu un angajat pentru fiecare angajator, acestia fiind de 10 ori mai putini decat cei ce cauta un loc de munca. Dar nu insistam ca acesta este modelul care trebuie urmat de o agentie, fiecare isi face treaba in stilul propriu.

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

  • Nu sunt anunturi recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *