Angajez Bona Urgent

Asa cum ati observat deja de ceva vreme, avem rubrica Urgent, unde puteti posta anunturi urgente de angajare. In special aceasta rubrica este destinata angajatorilor, care sunt rugati ca atunci cand au nevoie urgenta de cineva care sa stea cu un copil, sau chiar cu un batran pentru o perioada scurta de timp, de la o ora pana la cateva zile, postati anuntul dumneavoastra la aceasta rubrica.

Persoanele care frecventeaza acest site, va vor contacta imediat, sia stfel in cel mai scurt timp, daca ati lasat si numarul de telefon, veti fi contactat de persoana potrivita. Evident specificati orasul, conditiile si asa mai departe. Deasemenea persoanele car ofera astfel de servicii pot lasa aici datele de contact si conditiile in care ofera acest serviciu.

Prin aceasta rubrica speram sa ajungem la un alt nivelcu site-ul nostru, care siasa este unul din cele mai cauate de pe net. Nu ne laudam noi, o spun pur si simplu statisticile. Daca acum cateva luni, primeam zeci de scrisori, acum primim peste 500 in fiecare zi.

Daca esti in situatia in care spui: Angajez Bona Urgent, atunci sa stii ca aici este locul potrivit. Mai ales ca incet incet comunitatea de pe FaceBook a site-ului nostru devine din ce in ce mai mare. Si ofertele pentru bone in Germania au crescut cu peste 30 % in aceatsa luna.

Daca adaugam colaborarea din ce in ce mai fructuoasa cu cei de la Anunturi Gratuite AZ, veti intelege oportunitatea de a fi prezenti pe acest site! Nu vrem sa facem ca toti cei ce se auto-promoveaza, sa va trimitem email-uri pana se umple casuta postala, credem ca daca ati salvat singuri acest site in Favorite, si cititi ultimile anunturi la rubrica: Anunturi recente, e suficient ca sa fim alaturi de voi.

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *