Anunturi Bona luna Octombrie

Asa cum v-ati obisnuit deja, pagina noastra de FaceBook este vizitata zilnic de peste 9.000 de persoane (asa arta astatisticile), de aceea vom posta si aici cele mai noi anumturi pentru bone, in functie de cerintele si localitatile pentru care se cer bone. Impreuna cu site-l dedicat, speram sa ajutam cat mai multe persoane sa-si gaseasca un loc de munca.

Familie tanara cauta bona din provincie (bona interna). locuim in Jilava si este vorba de un baietel de 2 ani. Rog seriozitate, contact la numarul de telefon 0769208545

Precum vedeti anunturile au inceput sa fie din ce in ce mai dese, atat din partea celor ce cauta sa angajeze o bona, dar si din partea celor ce cauta sa lucreze ca bona interna. Mai ales in cazurile in care salariile nu sunt asa de mari, a fi sau a angaja o bona interna reprezinta un mare avantaj.

Am 56 ani, momentan locuiesc in Bucuresti si as dori sa lucrez ca bona, preferabil interna . Iubesc copii, sunt linistita ,discreta.

Iata cele mai noi anunturi, restul le gasiti pe pagina noastra de FaceBook! Nu ezitati sa lasati anuntul acolo, mii de persoane interesate citesc anunturile, deci sanse mari sa va gasiti gratuit un angajat sau un loc de munca! In curand deschidem si pagina de FaceBook “Caut Menajera”! Astfel cele doua se vor completa reciproc!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *