Bona Brasov

Aducem la cunostinta agentiilor de plasare forta de munca in judetul Brasov, ca in luna Decembrie 2012 acordam reduceri de 50 % pentru plasarea de reclame publicitare, anunturi si alte variante de publicitate. Toti cei care angajeaza bona in Brasov, persoane fizice pot plasa reclama in mod gratuit la noi pe site. Rugam persoanele care sunt in cautarea unei bone in judetul Brasov sa lase date compelete de contact, telefon, email si detalii depsre programul de munca si zile libere saptamanal si anual (concediu – platit, neplatit).

Desemenea cei ce ofera servicii de bona in Brasov (judet sau oras) va rugam lasati o poza pe email (eu.reclama@gmail.com) si detalii despre ceea ce oferiti. Spuneti ce calificare aveti (asistenta medicala, cursuri pedagogie, etc.) dar si experienta pe care o aveti in munca cu copii.

Deasemenea va rugam sa specificati daca doriti sau oferiti pentru o bona Brasov cazare (bona interna Brasov), daca oferiti sau cereti sprijin in gospodarie. Ajutorul in gospodarie se subantelege daca este sporadic, dar daca intra in atributiuni spalarul, calcatul sau gatitul, este bien sa specificati in anunt.

Nu uitati ca aveti posibilitatea gratuita de a plasa anunturi si pe site-l de Anunturi gratuite AZ, dar si pe pagina noastra de FaceBook.

Un alt lucru important pentru o bona este faptul daca poseda permis de conducere si masina personala. De multe ori este necesar sa va deplasati cu copii in diverse locuri, iar parintii prefera sao faceti cu masina. Nu ezitati sa lasati un anunt si pe site-ul nostru, peste 80 % din cei ce au facut acest lucru au gasit deja un loc de munca. Mai repede sau mai greu, dar acum sunt multuiti de job-ul gasit!

Agentiile de plasare sunt rugate sa specifice in anunt (Agentie- orasul-cu/fara taxe)!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *