Bona Cluj

Am primit deja cateva zeci de scrisori referitor la bone in orasul si judetul Cluj. Revenim cu o sugestie care credem noi ca va fi in folosul tuturor celor care cauta o bona in Cluj. In primul rand ne adresam bonelor, care desi vin aici pe site cu miile in fiecare zi, nu au o pagina proprie, cu poza si un scurt CV. Si nu ne regerim acum doar pentru cele din judetul Cluj, ci tuturor bonelor. Precum vedeti noi am reusit sa centralizam cateva din anunturi, si suntem fericiti ca o parte din bone si-au gasit destul de rapid un loc de munca.

In general, cei ce cauta o bona, se uita pe site-uri, inclusiv site-ul nostru. In momentul in care gasesc o bona care cred dansii ca este nimerita pentru bebelusul lor, o contacteaza. Mai rar pun anunturi, de obicei anunturile sunt puse de agentiile de plasare, care le culeg de pe net sau din ziare. Sansele voastre cresc cu 70% in cazul in care aveti deja un CV depus la noi pe site.

Chiar si dupa ce ati gasit de munca, puteti lasa CV-ul aici. Mentionati doar ca deja aveti un loc de munca, iar in cazul in care veti cauta iar, cu siguranta veti fi privilegiata de faptul ca cei ce sunt in cautare de bona, vor da peste anuntul dumenavoastar printre primele anunturi de pe net.

Daca esti din Judetul Cluj, sau doresti s alucrezi in acest judet, fie ca bona interna, externa sau vrei sa ingrijesti un batran, locul CV-ului tau este pe siteul Caut Bona!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

  • Nu sunt anunturi recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *