Bona in Bucuresti

Asa cum v-am mai spus, acceptam anunturi de la bone, pentru a fi postate pe site si apoi pe pagina de FaceBook. Aceasta varianta este evident cea mai buna, caci astfel anuntul vostru va fi gasit de cel putin un numar dublu de persaone interesate in angajareea unei bone.

Buna ziua. La multi ani!! Numele meu este Stoica Viorica, am 34 de ani, mama a 3 copii de 17 respectiv 10 ani (gemeni). Sunt o persoana calma, vesela, comunicativa, harnica, nefumatoare, iubitoare de copii. Doresc sa lucrez ca bona, cu copii de la 1 zi la 3 ani, de luni pana vineri, 8-10 ore pe zi. In timp ce copilul doarme pot sa fac menaj usor, sa gatesc. Am mai lucrat ca bona la o fetita timp de un an jumatate ( am luat fetita in grija de la doua luni pana la un an si sapte luni). Pentru cei interesati pot aduce si referinte de la ultimul loc de munca. Ma puteti contacta la numarul de telefon 0737365557. MULTUMESC!!

Am uitat sa specific ca locuiesc in Bucuresti, sectorul 2 (Colentina)

In cazul in care doriti sa postati si voi un anunt pentru bone in Bucuresti sau imprejurimi, lasati anuntul in formularul de mai jos.

bona copii

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *