Bona interna in Arad

Toate persoanele din judetul Arad care cauta o bona pot folosi site-ul nostru pentru a palsa un anunt gratuit. Deja pagina noastra de FaceBook se afla in topul cautarilor si anunturilor de bona, iar cum avem o lista de bine din Arad care au terminat munca – adica deja bebelusii au crescut mari si nu mai au nevoie de bona, e timpul ca doamnele inscrise pe site sa-si gaseasca un nou angajator.

Prin urmare, daca esti in cautarea unei bine in judetul Arad – fie ca e vorba de o bona interma, asa cum este si titlul acestui anunt, fie externa sau cu program flexibil, nu ezita sa lasi aici anuntul tau. In general peste 80% din cei ce au postat un anunt la noi, au gasit in maxim trei zile bona perfecta pentru situatia lor.

Modul de contact este destul de usor, ai gasit anuntul, ai deja pagina de facebook a persoanei, ii scrii ca esti interesata, dai in prealabil un scurt telefon, caci apoi poti discuta pe internet, insa telefonul este primul mijloc recomandat atunci cand vrei sa discuti cu o persoana, fie ca angajezi fie ca esti in cautarea unui loc de munca ca bona.

Aradul este un judet mare, iar capitala sa are ata de multe mamici in cautarea unei bone, incat merita sa incerci sa-ti gasesti un loc de munca, care desi nu este tare greu, necesita totusi niste abilitati. Prin urmare, nu uita sa amintesti ce stii sa faci, cum ai de gand sa ingrijesti copii in functie de varsta lor.

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

One comment

  • Adriana

    Caut urgent bona in localitatea Pecica – judetul Arad. Lasati va rog detalii, varsta, experienta si salariu dorit, plus telefon de contact. Voi suna eu pe cea care cred ca se potriveste cel mai bine pentru bebelusul meu de 6 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *