Bona Tulcea

A devenit din ce in ce mai greu sa gasesti o bona in Tulcea, de aceea site-ul nostru, care a devenit unul din primele site-uri din Romania la numarul de bone angajate a mai deschis o rubrica separata destinata celor ce cauta o bona sau o menajera in judetele Tulcea, Galati si Constanta.

Revenim cu rugamintea de a va posta CV-ul pe site. Este gratuit si asigura o angajare mult mai rapida decat un simplu anunt.

Deasemenea ne adresam si agentiilor de plasare a fortei de munca, care isi pot plasa anuntul direct la noi pe site, la rubrica Agentii. Costa doar 2 euro/luna, insa rezultatele sunt extraordinare. Veti fi gasiti de fiecare data, caci site-ul nostru se afla pe prima pagina la cautarile deservicii de acest gen. O investitie minima pentru un rezultat extraordinar.

Cei ce plaseaza anunturi gratuite pe site-ul Caut Bona sunt rugati sa lase si date de contact, dar mai ales sa nu uite sa treaca experienta in domeniu, daca doresc sa fie bone interne sau externe, conditii legate de conecediu si zile libere. Va dorim sa va gasiti un loc de munca cat mai rapid! Succes!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

  • Nu sunt anunturi recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *