Caut bona interna Urgent!

De multe ori se discuta despre bone, salarii si conditii de munca, iata ce spun fetele in grupul nostru de pe FaceBook depsre munca de bona, va las sa decideti singuri cum si de ce.

V-ati gindit vreodata ca atunci cind va intereseaza un post de bona sa priviti ochi copilului de care veti avea grija inainte de a intreba de salariu? Mmulte sigur nu, dar atunci cum veti iubi copilul, cum veti pune suflet in ceeace faceti, .eu cred ca daca nu pui dragoste in ceeace faci ,banii nu vor fi destui niciodata. Ca sa fi multumit trebuie sa te bucuri de fiecare lucru pe care copilul il face datorita tie.

A fi bona doctor preot profesor sunt meserii de vocatie! Dar in timpul pe care il traim nu poti sa faci abstractie de bani nu faci meseria din pasiune cu matele chioraind si cu apa in galosi ! Si ma uit si eu in ochii copiilor mei si cum sa le explic ca am grija de niste copilasi dintr-o mare dragoste si ca primesc 5 lei pe ora iar ei sa-si mai amane nevoile ? Dragi mamici si dragi bunici credeti ca este corect ca doamnei care o angajati sa-i spuneti la inceput ca 10 -1 2 ore se ocupa exclusiv de copil (mancarica curatenie calcat rufe copil) iar incetul cu incetul ii trasati si alte sarcini? Vreuna din dumneavoastra i-ati spus bonei ca in timpul programului de somn al copilului poate lua o pauza sa manance sau pur si simplu sa se odihneasca? Nu a-ti facut asta, ii spuneti ca atunci cand copii dorm sa calce sa dea cu mopul sau sa spele geamuri ! Si credeti ca 1.000 – 12.000lei este un salariu bun, dar dumneavoaastra a-ti putea trai decent cu banii astia? Cate ore lucrati dumneavoaastra  si ce pauza aveti? Noi bonele avem timp iar dumneavoaastra aveti bani ! Depinde de fiecare cum isi vinde serviciile si mai ales ce ofera si ce accepta !

Se cauta bona urgent

Caut bona interna Urgent

Continuarea discutiei pe FaceBook in grupul Caut Bona!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *