Caut Bona Urgent

Pagian noastra de FaceBook a devenit din ce in ce mai cautata, la fel si site-ul, de aceea va sfatuim sa nu ezitati sa postati anunturile aici, sau sa cautati printre cei ce-si cauta de munca.

Anunturi bone 2014

Ma numesc Ioana Onel,am 44 de ani, sunt nefumatoare, educata, responsabila si mare iubitoare de copii. Am doi baieti extraordinari,de 25 si respectiv 23 de ani.
Am lucrat 17 ani ca referent-educator si supraveghetor de noapte in cadrul Complexului de Servicii Comunitare din Rm. Valcea cu copii de varsta prescolara iar din 2008 am lucrat ca bona pana recent. Am experienta si cu nou-nascuti si sugari.
Referitor la educatia mea va pot spune ca am absolvit liceul cu diploma de bacalaureat si un institut(studii superioare de scurta durata),cu specializarea psihologie dar pentru ca pasiunea mea sunt copiii am facut si cursuri de igiena,puericultura,lucrator social si formator de deprinderi de viata ale copiilor si tinerilor.
Doresc un job de bona interna in Bucuresti la o familie cumsecade care are nevoie de calitatile si abilitatile mele pentru ingrijirea si educarea copilasului lor.

Bona Valcea

Steluta Onel

Pentru cei interesati ma puteti contacta pe  facebook (Steluta Onel) sau la tel.0250820131.

Doamna 49 ani casatorita,nefumatoare,punctuala doresc sa am grija de un copil incepand cu varsta de 1,5 ani de L-V 8-9-10 ore menaj usor
TEL 0721079040

Buna ziua,

Caut bona pentru o fetita de 1 an, program L-V, 9 ore/zi, in Bucurestii Noi, zona Carrefour Colloseum. Salariu 800 Ron

Puteti posta si voi in mod gratului anunturile pe facebook sau pe site-ul caut bona.

Anunturi bone recente

2 comments

  • Paula

    Buna ziua,
    Avem o fetita de 9 luni si cautam o bona externa, program L-V 8:00-19:00 in Bucuresti, zona Drumul Taberei. Multumim!

  • Ionela Burca

    Caut bona pt un copil de un an jumate ofer 250 de euro mincare si cazare gratis in Grecia fata sa fie intre 30 si 35 de ani fata serioasa mai multe informatii la numarul de telefon 6994466287

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *