Caut menajera

Caut urgent menajera externa pentru o vila in satul Corbeanca, program de lucru in fiecare zi de luni pana vineri, patru ore zilnic de la ora 6 la ora 10. Salariu 600 lei brut (din care se opresc impozitele si retinerile catre bugetul statului). Dorim seriozitate, oferim contract pe termen lung. Persoana trebuie sa aib aposibilitatea de transport personal, cu transport in comun sau masina personala, decontam transportul pe distanta Bucuresti – Corbeanca sau echivalent.

Lasati mesaj cu datele de contact. Perosna va trebui sa faca curatenie, sa calce si sa faca piata de la supermarketul din localitate. Au prioritate cele cu referinte de la alte locuri de munca. Oferim contract d emunca cu jumatate de norma.

(anunt primit la redactie de la fam. Costache)

=====

Angajam urgent menajera in municipiul Ploiesti pentru firma si magazin. Program d elucru de opt ore zilnic de luni pana sambata inclusiv. Oferim carte de munca cu contract d emunca pe perioada nedeterminata. Perioada de proba de doua saptamani , orarul de munca este de la ora 8 la 16 :30 cu jumatate de ora pauza de masa. Asiguram echipament pentru munca. Angajam doar persoane din Ploiesti, exclus naveta.

(anunt primit la redactie de la Cornel)

=====

Agajez URGENT menajere, extrem de serioasa, punctuala, cu mult bun simt, care sa fac menaj cu maxim simt de raspundere in fiecare zi, calcat IMPECABIL si gatit cand e nevoie. ATENTIE! EXIGENTELE SUNT MAXIME! Zona pt 2-3 luni Baneasa,vis a vis de hotelul Grand Phoenicia, dupa care resedinta finala pe Calea Victoriei la Guvern. Rog seriozitate maxima.

Trimiteti CV + scrisoare de intentie pe adresa e.reclama@yahoo.com , nu comunicam pe messenger, lasati numar de telefon pentru contact. CV-ul trebuie obligatoriu sa contina experienta anterioara + poza. Nu conteaza varsta, minim 18 ani.

(anunt primit la redactie de la Firma de Recrutatre)

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *