Caut Urgent bona in Bucuresti

Esti din Bucuresti si cauti o bona pentru copliasul tau? Sau poate esti o bona din Bucuresti si ai ramas de curand fara un loc de munca, iata ca noi am creat special pentru tine rubrica Caut-Bona in Bucuresti! Noi am preluat doar unul din zecile de anunturi de pe FaceBook ce sunt plasate zilnic pe pagina noastra de FaceBook, iar tu va trebui sa postezi in continuare, in cazul in care ai nevoie de serviciile noastre gratuite.

De ce este important sa fii prezent si aici? Pentru ca indiferent cat de multe anunturi ai plasat, nu ai cum sa ratezi o pagina ce are pste 100 de mii de vizitatori lunar.

Nu uita ca indiferent daca oferi de munca unei bone, sau esti o bona in cautarea unui loc de munca, va trebui sa lasi date de contact, in special un numar de telefon. Iar daca ai postat un anunt aici, distribuie pagina pe care ai postat anuntul si la profilul tau de Facebook, pentru a fi mai usor contactat.

Sfaturi pentru bonele din Bucuresti

Posteaza un anunt mai detaliat, daca vrei sa postezi si o poza ar fi si mai bine. Nu uita sa amintesti de experienta ta, de programul de lucru acceptat si alte detalii precum, cartier, permis auto, limbi straine, etc. Daca menajul nu intra de obicei in atributiile unei bone, lectii de franceza sau engleza, cantatul sau alte activitati ce dezvolta abilitatile micutilor pot inseamna un plus la salariu si o sansa in plus de a fi angajata.

Urgent-Bona-in-Bucuresti

Caut Urgent bona in Bucuresti

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

3 comments

 • Duma Anca

  Putem avea grija de un copil la domiciliul nostru din Corbeanca,vila,
  gradina.Super conditii si putem oferi lectii de lb engleza

 • Constantin Alexandra

  studenta, 23 ani, caut post de bona,ofer lectii engleza, desen, picture(am atestate),permis cat.B,menaj usor,activitati interactive,lectii, dezvoltare latura artistica, la domiciliul meu sau alt domiciliu.Nr tel 0720195459

 • Monica

  Buna ziua, eu caut bona in Spania urgent, ofer 300euro pe luna masa cazare si un drum cu avionul la intoarcere in tara 0756829534 multumesc pentru un copil de 3ani si 8luni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *