Caut urgent bona in Sibiu

Familie mutata de curand in Sibiu cauta bona pentru  o fetita de 3 anisori, serioasa si cu experienta de minim doi ani in domeniul ingrijirii copiilor. Locuim in cartierul Tineretului, dorim ca bona sa vina la munca la ora 7 dimineata si sa stea cu fetita pana la ora 16 cand unul din parinti se intoarce de la serviciu. Va rugam sa ne contactati pe email sau la numarul de telefon din anunt.

Atentie! Acesta este un exemplu de anunt, cam asa ne dorim sa formulati anunturile de angajare. Specificati daca oferiti contract de munca legal, daca acordati concediu si daca acesta este platit.

Caut loc de munca in Sibiu

Daca esti in cautarea unui loc de munca in Sibiu, ca bona interna sau externa te rugam sa lasi anuntul tau aici. Mai jos vom da un exemplu de anunt de angajare ca bona in Sibiu. Evident ca nu trebuie sa-l copiati si sa inlocuiti cu nmele dumneavoastra, incercati sa fiti creativi, sa atrageti atentia angajatorului.

Buna ziua, ma numesc Rodica si locuiesc in cartierul Tineretului din Sibiu. Am lucrat ca bona externa la o familie cu trei copii, eu avand grija doar de cel mic, in varsta de 4 ani. M-am ocupat de el intre orele 7 si 17 in fiecare zi de luni pana vineri. Pot pregati mancarea pentru bebelus, calc si spal rufele pentru el. Am 26 de ani, pregatire de asistenta medicala pediatrie, doresc angajare cat mai urgent. Atentie! Acesta este un exemplu.

Caut-bona-in-Sibiu

Caut urgent bona in Sibiu

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *