Caut urgent bona in Timisoara

Special pentru cei ce cauta o bona in Judetul Timis si in special in orasul Timisoara aveti acum o sectiune separata pentru a posta anunturile. Evident ca pagina noastra de FaceBook este foarte cunoscuta si multi sunt tentati sa o foloseasca exclusiv, insa experienta din ultimii doia ani ne-a aratat ca postarea pe site si distribuirea anuntului pe FaceBook dau mai multe roade decat simpla postare pe retelele de socializare.

Deasemenea va sfatuim sa distribuiti anuntul publicat pe site si pe profilul vostru, sansele ca el sa mearga din om in om sunt mult mai mari si evident sansele de angajare sau de gasire a unei bone cresc.

Daca esti o bona care cauti un loc de munca, aveti deja la noi pe site exemple de CV-uri publicate, cei ce sunt in cautarea unei bone din judetul sau orasul vostru vor opta mai rapid pentru o persoana care are deja toate datele principale postate pe site.

Bone in Timisoara

Vom incepe noi cu anuntul doamnei Cornelia, care doreste sa lucreze ca bona pentru cei ce au nevoie de serviciile ei si mai ales de indelungata sa experienta. Daca esti din Timisoara si ai nevoie de o bona, sau esti o persoana interesata sa lucrezi ca bona, ai experienta si doresti sa publici anuntul tau la noi pe site, o poti face 100% gratuit!

Bona Timisoara

Sunt o bona cu multi ani de experienta, locuiesc in Timisoara si doresc sa am grija de un copilas indiferent de sex in orasul meu.

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

  • Nu sunt anunturi recente

One comment

  • Familie tanara

    Familie tanara cautam bona in Timisoara ptr o fetita de 9 luni. Cautam o bona iubitoare, calduroasa, ce are experienta cu copiii. Tel. 0723847874

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *