Caut urgent bona la Corbeanca

Familie tanara rezidenta in localitatea Corbeanca [ Paradisul Verde ] cauta urgent bona interna [ externa ] pentru doi copii mici, unul de 1 an si 4 luni si unul de 5 ani. Oferim cazare in Corbeanca, in camera separata, masa si un salariu de 2.000 lei. Programul zilnic este de la ora 6 pana la 16, nu se cere menaj, udatul spatiului verde sau alte munci in casa. Singura grija a bonei este sa aiba grija de cei doi copilasi din Corbeanca.

Cam asa ar trebui sa sune un anunt, ne referim la forma si nu la continut, deci cei din Corbeanca au acum un loc separat unde sa-si posteze anunturile.

Caut loc de munca in Corbeanca

Buna ziua, ma numesc Mihaela si locuiesc in Bucuresti. Caut un loc de bona in Corbeanca, atat ca bona interna dar si externa. Posed masina proprie, pot sa va ajut la curatenie, nu spal vasele in schimb pot spala rufele la masina de spalat automata. Duc copii in anotimpul calduros la plimbare prin Bucuresti, citesc poezii si pot sa-l invat limba engleza sau italiana. Solicit concediu medical odata pe an, 27 de zile calendaristice, platite.

Cam asa ar fi o cerere de angajare, deci nu uitati sa lasati date de contact, telefon eventual. Ati gasit un anunt, suati voi si cereti detalii, apoui cereti sa va sune angajatorul.

Bona Corbeanca

Bona Corbeanca

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

One comment

  • Cristina

    Buna ziua, sunt din Bucuresti si sunt interesata de acest job deoarece sunt iubitoare de copii si pot sa I invat limba engleze si italiana .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *