Forum Caut Bona

De curand cei de la CRT-C au lansat un forum la care ne-am afiliat si noi, forumul este unul cu circuit inchis, multe dintre anunturi nu sunt vizibile decat membrilor ce au peste 10 postari pe forum, de aceea va recomandam sa va inscrieti pe acest forum, veti avea numai de castigat. Pe forum veti putea accesa si sectiunea Schimb de bone, de un real folos celor ce nu au mai lucrat in strainatate. Daca veti fi atenti, forumul este gazduit de comunitatea din Anglia [Marea Britanie], deci inca un avantaj, veti intra in legatura cu binele care sunt deja in UK, deci veti gasi mult mai usor o persoana pe care sa o inlocuiti.

Comunitati Caut Bona

Pe forum veti gasi comunitati din Marea Britanie, Franta, Germania si Dubai, insa cu timpul se vor adauga si alte tari, cum ar fi Italia, Spania si Olanda. Forumul nu trimite email-uri nici unui membru, cel putin in acest moment, deoarece consideram ca nu este tocmai o atitudine corecta, cei ce doresc sa fie pe forum, intra si fara sa-i bombardezi zi de zi cu sute de email-uri, asa cum se intampla pe FaceBook.

Accesul la forum este limitat, membrii de pe pagina de FaceBook Caut Bona avand evident prioritate. Inscrierea este aprobata de Administratori, deci nu este permis accesul persoanelor neserioase, sau cu o proasta reputatie. Stim cu totii ca vestile circula, firmele ce iau comisoane, pacalesc sunt excluse de pe forumul Caut Bona. In cazul in care ai de dat un anunt, pentru bona in strainatate, foloseste formularul de mai jos. Cat mai multe detalii, cat mai multe sanse de reusita!

Forum Bone in UE

Forum Bone in UE

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

2 comments

  • Stroie Alina

    Buna sunt Stroie Alina am 28 de ani, am mai lucrat ca si bona am un minim de experienta,as dori sa lucrez oriunde in Europa tel.0748334799

  • Carnen Ceausescu

    Buna ziua Ma numesc Ceausescu Carmen, am 26 de ani si sunt din judetul Gorj. Am mai lucrat ca bona anul trecut, 4 luni si pot spune ca m ar incanta gandul de a mai avea oportunitatea de a lucra din nou in acest domeniu in tara sau chiar in strainatate. Pot fi contactata la numarul de telefon: 0768174479. Va multunesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *