Interviu Bona

Pentru a veni in ajutorul celor ce angajeaza o bona, am decis sa le oferim o pagina speciala unde sa poata lua un mini interviu celor ce doresc sa se angajeze ca bona. Avantajele sunt multiple, in primul rand cel ce cauta sa angajeze o bona va afla exact ce anume il intereseaza despre viitoarea bona. Apoi cei ce aleg un CV de pe site-ul nostru, pot vedea ce au raspuns deja bonele, astfel vor putea evalua corect daca bona se potriveste cerintelor sale.

Mini Interviu Bona

Iata cateva idei de intrebari pentru interviu: Ce salariu doriti? Ce experienta aveti? Ce progam va este covenabil? Cate zile pe an doriti concediu? Cati copii aveti? Sunt doar cateva idei de intrebari care pot lamuri inca de la inceput daca bona respectiva este pe placul dumneavoastra. Puteti cere ca bona sa aiba carnet de sofer, sau sa faca lectiile cu cel mic, sa-l invete engleza, franceza, germana sau italiana.

In cazul in care bona are talent lamuzica, desen sau alt domeniu, probabil ca va fi mai usor sa va decideti ce anume doriti.

CV Bona

O bona poate sa-si publice un mini CV pe site-ul nostru, astfel cu siguranta ca cei ce sunt in cautarea unei bone vor putea sa vada mai usor daca va potriviti pentru munca de bona, daca indepliniti anumite criterii.

In speranta ca am venit in intampinarea dumneavoastra, va asteptam cu interviuri si CV-uri pentru a fi postate pe site si pe pagina noastra de FaceBook!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *