Jocuri pentru copii

Ca bona ai in atributii sa faci in asa fel incat copii sa se simta in largul lor, iar cand acestia au deja o varsta la care jocurile online devin o provocare, bona va trebui sa stie cate ceva despre astfel de jocuri. Cele care nu contin violenta, cum ar fi cele oferite de google, sunt recomandate in detrimentul celor ce au un continut mai putin educativ, sau care nu ofera copilului perspective in dezvoltarea unor abilitati.

Jocul reperezinta pentru copil o modalitate de a cunoaste lumea, de a dezvolta anumite abilitati, mai ales daca discutam de jocuri gen puzzle sau de strategie. Nici jocurile cu masini nu sunt lipsite de  importanta, mai ales daca vorbim de baieti. Vom aborda in alt articol cateva sfaturi legate de jocurile recomandate pentru fete. Aici ne vom ocupa de jocurile pentru baieti, si in mod special de cele cu masini.

Pe langa faptul ca jocurile moderne cu masini aduc experienta de a conduce la un nivel ce coincide aproape cu cel al simulatoarelor, mai ales daca avem la dispozitie un joc 3D.

Jocuri cu masini

Jocuri cu masini

Ne dorim si opinia voastra, a mamicilor si taticilor, dar si a bonelor, pentru ca ele sunt cele ce petrec cel mai mult timp cu copii. In ceea ce priveste jocurile parintii si bonele trebuie sa discute serios despre strategia abordata, ba mai mult pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, parintii si bonele ar trebui sa poata ajuta copii in jocuri. Evident ca nu se poate sau nu este necesar sa excelam in acele jocuri, dar un minim de cunoastinte ar fi de apreciat. Copilul fiind mai priceput decat maturii, se vor simti importanti, iar acest lucru le va dezvolta in mod pozitiv personalitatea.

Vom reveni cu noi detalii legate de jocuri pentru baieti si fete, despre jocuri educative si recomandate de psihologi.

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

  • Nu sunt anunturi recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *