Lista Bone

Am decis sa facem noi mai mult decat fac bonele de pe FaceBook, caci asa cum ati remarcat deja, daca vei cauta bona pe internet, pagina noastra este prima optiune disponibila. Deci am luat cateva din bonele active ce isi cauta un loc demunca, si le vom posta noi aici anuntul, mai mult sub forma de profil, urmand ca ele sa intre si sa adauge la poza proprie mai multe detalii.

Bona interna

Nusa-Bona in Campina

Nusa este in cautarea unui loc de munca ca bona. Cel mai bine ar fi in orasul Campina din Judetul Prahova. Poate lucra si ca bona ocazionala, in zilele in care vreti sa lasati copilul in siguranta si nu aveti cu cine sa-l lasati.

Pentru contact, lasati mesajul aici sau gasiti profilul ei pe pagina noastra de FaceBook.

Puteti incerca sa cautati bone sau menajere si pe site-ul special dedicat judetului Prahova!

Bona Constanta

Simona- Bona Constanta

Simona- Bona Constanta

Daca ai nevoie de o bona externa in judetul Constanta – de preferat insa in orasul Constanta, dar si de o bona interna in alta localitate poti apela la Simona.

In speranta ca am dat un exemplu de cum ar trebui sa mearga lucrurile aici pe site, pentru a imbina la maxim avantajele paginii de facebook si a portalului Caut Bona, asteptam bonele sa scrie pe o pagina A4 cat mai multe despre ele si despre ceea ce cauta. Unele sunt dispuse sa fie bine interne in alta localitate, altele prefera doar ingrijirea la propriul domiciliu, am primit chiar si oferte de bona in Ungaria, deci merita sa va straduiti pentru a gasi mai repede un post de bona bine platit.

Adauga si tu propriul profil pe portalul Caut Bona! In acest fel anuntul tau va fi mai vizibil! Si cum e totul gratis, cred ca ar trebui sa profiti!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

One comment

  • Ana Dogaru

    Doamna cu experienta de 15 ani în domeniu doresc sa lucrez ca bona. Preferabil cu carte de munca, dar iau în calcul și celelalte oferte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *