Locuri de munca Bona

Dragi cititori, vrem sa venim in ajutorul dumeavoastra cu cateva explicatii si sfaturi.  Faptul ca peste 5000 de persoane citesc anunturile de pe site-ul nostru, pagina de FaceBook si cele doua site-uri asociate, ne da speranta ca incet incet vorm reusi sa ajutam cat mai multe persoane sa isi gaseasca unii un loc de munca iar altii un angajat de nadejde.

In primul rand va vom prezenta cele doua site-uri partenere. Primul si desigur cel mai important este Anuntul Gratuit AZ , un site de anunturi generale, foarte util atunci cand ai de dat un anunt si doresti s afie citit de cat mai multa lume. Este adevarat, in cazul in care scrii caut bona, site-ul nostru este pe prima pagina la cautari si evident aveti mari sansa sa va gasiti de lucru sau bona dorita. Mai ales ca la noi, anunturile sunt gratuite, puteti avea o pagina proprie de prezentare, atat ca bona dar si ca agentie de plasare.

Al doilea site partener este InfoMedia, un site care ne ajuta ori de cate ori este nevoie, si unde va puteti deasemenea plasa un anunt de angajare, fie ea cerere sau oferta de locuri de munca. Nu trebuie neglijata nici pagina de Facebook sau Twitter a InfoMedia, locul unde va sfatuim pentru inceput sa va plasati anunturile de angajare, dar nu numai.

Sfatul nostru este sa apelati la posibilitatea de a avea o pagina proprie, nu va costa nimic, este complet gratuit si in felul acesta aveti sanse crescute de a va rezolva problema, mai elegant. In momentul cand 90 % din informatii sunt gata cunoscute de viitorul partener, este clar ca sunteti contactat in deplina cunostinta si raman de stabilit doar 10 % din intrebarile sau neclaritatile partenerilor.

Nu va faceti griji cu privire la realizarea pagini, specialistii nostri va vot ajuta neconditonat, trebuie doar sa cereti!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *