Locuri de munca menajera

Este o prioada de criza, sunt sigur ca stiti deja asta, si mai stiti ca eset foarte dificil sa gasesti un loc de munca. Cele mai multe agentii de plasare te chinuie cu interviuri, cheltui bani pe drum si pierzi foarte mult timp. Insa cu varianta “Vreau sa fiu menajera” oferita de site-ul nostru, cu un singur anunt poti gasi de munca menajera fara multa alergatura, si ai sansa sa iti spui conditiile de munca pe care le doresti de la inceput.

Locuri de munca menajera interna sau externa poti gasi si pe site-ul nostru partener Anunturi Gratuite AZ , insa cele mai mari sanse le ai prin plasarea unui anunt direct aici pe site, sau iti poti face propria pagina la noi. Este complet gratuit. Un mic CV, o poza si explicat pe larg ce poti face si ce pretentii salariale si de timp liber (sau de munca) doresti, iar sutele de persoane care sunt zilnic in cautarea unei menajere de incredere pe site-ul nostru te vor contacta.

Nu uita nici faptul ca sunt zone din Romania unde nu exista agentii de plasare, nu mai zic de comisioane sau de agentiile neserioase, aici pe site ai insa sansa sa discuti direct cu angajatorul. O pagina personala, la care noi garantam dreptul la replica (adica mesajele nici nu sunt sterse pentru ca nu convin, dar nici nu sunt publicate fara a fi verificate) garanteaza cea mai mare transparenta posibila.

In cazul in care esti o agentie de plasare forta de munca, in tara sau starinatate, si doresti sa fii prezenta la noi pe site, poti lasa si tu datele de contact, dupa ce vom verifica seriozitatea si bonitatea firmei, anunturile tale pot fi prezente la noi pe site, cu garantia pe care o ofera site-ul nostru.

In curand vom deschide rubrica : Asa NU! pe baza scrisorilor primite la redactie , atat din partea angajatorilor dar si a celor ce muncesc in acest domeniu de activitate!

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *