Urgent bona in Bucuresti

Bona in Bucuresti

Bîndar Andreea

Caut sa ma angajez ca bona in Bucuresti, am experienta cu copiii nou-nascuti, gemeni, pana in 5 ani. Stiu absolut orice despre bebelusi , imi place sa ma informez in fiecare zi sunt receptiva, accept orice sfat, sunt creativa, imi place sa ma joc cu ei, stiu sa gatesc orice, pentru orice categorie de varsta. Daca ma aveti ca bona sigur veti fi multumiti. Astept sa ma contactati la tel: 0764630153 sau pe FaceBook.

Caut urgent bona in Bucuresti

Baietel de 9 luni, vesel si vorbaret, cauta o prietena iubitoare ( a se citi bona, dar speram sa ii devina prietena de nadejde), cu care sa petreaca impreuna , zilnic , cateva ore (in prima luna 4h, apoi cate 8h), de luni pana vineri. Noi locuim in zona N. Grigorescu. Pentru alte informatii, va rog contactati-ma in privat sau telefonic la 0755178760. Multumim!

Raluka: In mod civilizat… va anunt ca doresc un post de GUVERNANTA interna in tara sau Bucuresti si imprejurimi, program L-V: 8-9 ore, S: 4-5 ore (pot fii socotite divizat pe parcursul zilei). “Pretentii”: 1.contract legal oferit sau prin pfa personal; 2.familie educata, atenta la curatenie, orientata spre dezvoltarea armonioasa a copiiilor; 3. venit NET – 1400ron (familia imi plateste suplimentar toate taxele aferente la stat); 4. cazare in camera proprie cu internet si acces la baie personala + acces la bucatarie pentru gatit strict personal; 5. copii fara sindrom down, adhd sau alte probleme de comportament. Imi doresc sa ingrijesc 1-2 copii scolari si prescolari peste 5 ani, incluzand insotit la scoala/gradinita daca este cazul, asigurat program de somn, mese, igiena personala; menaj usor (strict ce tine de ei si camera lor), plimbari in aer liber, jocuri si activitati de dezvoltare personala conform cu programa scolara, supravegheat si ajutat la teme, plus ore de meditatii suplimentare daca familia doreste acest lucru. Am studii superioare in domeniul industrial, si formare in lucrul cu copiii, desfasurand activitati de voluntariat cu copii in cadrul instutiilor locale si asociatii caritabile. (pot dovedi cu recomandari si adeverinte) Pentru oferte va rog sa-mi lasati mesaj in privat.

Mai multe anunturi bone pe FaceBook!

Anunturi bone recente

2 comments

  • ceausescu Carmen

    buna ziua. Ma numesc Carmen, am 26 de ani si sunt din judetul Gorj. M ar interesa un job in tara ca bona. Am minimum de experienta si sunt suficient de responsabila. Sper sa putem colabora. Va multumesc! O saptamana cat mai placuta!

  • Gabriela

    Ofer servicii de BONA unui copilas ,program full time.De preferat sect 1,2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *