Urgent bona in Italia

Suntem o familie italo-română cu doi copii, un băiețel de aproape 5 ani și o fetiță de aproape 3 ani aproape complet independenți fără probleme de sănătate. Locuim aproape de Bergamo dar ne vom muta în iarnă la Lucca, în Toscana și vom petrece și 1 sau 2 luni pe an la Iași, în România.
Din motive professionale călătorim foarte mult și avem nevoie de o persoana care să se ocupe de copii acasă după orele de grădiniță (2-3 ore pe zi) dar mai ales în călătoriile noastre. In timpul în care nu este nevoie de atenție asupra copiilor avem nevoie de menaj ușor. In unele perioade copiii vor rămâne cu bona și bunica/bunicii copiilor.
Programul de serviciu este foarte variabil dar se asigură ore de program liber în fiecare zi.
Ceea ce putem oferi ca bonă este: masă și cazare, 3 transporturi din/spre România plătite pe an, timp liber/vacanțe plătite: 2 sau eventual 3 luni pe an, un salariu fix de 300 de euro pe lună; în cazul în care persoana este disponibilă și pentru alte servicii precum gătit, mai mult menaj, și servicii de secretariat ușor cum ar fi folosirea internetului, a răspunde la telefon, a trimite un e/mail, etc atunci salariul va fi între 600 și 800 euro (+cele extra de mai sus) în baza capacității și voinței persoanei respective. Salariul întreg se va stabili de comun acord după o lună de probă.
Se cere ca persoana să fie nefumătoare, să aiba un mare interes pentru copii, flexibilă, serioasă, mereu optimistă și pozitivă, cu multă bunavoință mult răbdatoare, și în afară de a supraveghea copiii să fie capabilă de a se juca și a învăța copiii in mod constructiv. Copii vorbesc limba italiană dar înțeleg limba română. Aș dori ca această persoană să motiveze copii pentru a învăța limba română. Mai mult de atât să fie o persoană care reacționează in mod calm și care se descurca in situații dificile.
Persoana căutata trebuie să fie disponibilă de ași lua acest angajament continuu pentru cel puțin un an întreg iar în caz că de pe ambele părți se dorește încetarea angajamentului se cere și se oferă un preaviz de 3 luni de zile. Preavizul se poate reduce la cîteva zile în cazul întâmplărilor grave de orice natură.
A fi în posesia permisului de conducere, cunoștința limbii engleze și italiene și studiile psihopedagogie și sociale este un plus. Nu se face discriminare de vârstă dar este preferabil ca persoana să nu aiba probleme de sănătate și să fie energică și rapidă în atunci cînd este nevoie.
A se abține persoane care nu îndeplinesc cerințele de mai sus dar mai ales persoanele cu multe prejudecăți.
Vom fi disponibili pentru a vă cunoaște personal și pentru o jumătate de zi de probă.
Este cerută disponibilitate full/time din luna Octombrie, rămâne de stabilit în ce zi.
Până atunci dacă sunteți cu adevărat interesată vă rog să vă prezentați cât mai în detaliu menționând caracterul, experiența și capacitățile dvs în scris și să/mi trimiteți o fotografie pe e/mail la: amalia.cristina@hotmail.com . Vă mulțumesc pentru atenție.

angajez bona

Urgent bona in Italia

Lasă anunțul tău aici

Anunturi bone recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *